West Buckland School

Jonathan Edwards Sports Centre

Project Key Details

Location

West Buckland School, Devon

Role

Education

Project Completion Date

New build

Further Project Explanation

Working to the Client's exacting brief, we designed this bespoke sporting facility to fit their very tight site between existing buildings. The building includes a multi-purpose sports hall designed to national and international competition standards, four changing rooms (to serve the existing outdoor sports field also), staff changing facilities, school emergency first aid room, visitor toilets, classrooms, offices, gymnasium and social club. The sports hall design allows it to be used for school assembly, examinations and events. Olympian Jonathon Edwards CBE said when he opened the centre "It is amazing what you have achieved here and represents excellent value for money compared to some of the new olympic venues being built". I am very proud to have the building named after me".